Foto

DE RICK SIMPSON METHODE

De nalatenschap van Rick Simpson en zijn cannabisolie (Rick Simpson Olie) zijn overal ter wereld bekend geworden. Rick Simpson uit Canada is een legende in de wereld van cannabis. Hij is de pionier achter Rick Simpson Olie (RSO). Dat is olie die een solide dosering cannabinoïden bevat voor mensen die dat nodig hebben.

DUS WAT IS RSO?

Dus wat is Rick Simpson Olie (RSO) nu precies? Het recept voor zijn olie is niet per se een nieuwe ontdekking; W.B. O'Shaughnessy maakte het al in 1830. Maar dankzij de marketinginspanningen van Rick, staat het patent voor het recept onofficieel op zijn naam. Het is belangrijk dat je je realiseert dat het maken van de olie niet wordt geadviseerd in regio’s waar het gebruik ervan verboden is. Het recept is alleen bedoeld voor professionals die het onder veilige omstandigheden kunnen produceren.

HOE WORDT RSO BEREID?

Allereerst heb je cannabis nodig: toppen of hele planten. Zorg ervoor dat je tijdens de kweek de vrouwelijke planten scheidt van de mannetjes.

​Als de cannabisplanten eenmaal zijn geoogst (en het liefst ook uitgehard), worden ze in een kom vermengd met alcohol voor consumptie (hoog percentage). Daardoor komen de harsen en cannabinoïden die in de cannabis zitten los van de toppen. Als je dit eenmaal hebt gedaan, moet je het mengsel filteren door een kaasdoek of koffiefilter, zodat er een gladde massa overblijft. Dit proces, waarbij je plantmateriaal vermengt met alcohol en het geheel filtert, moet je een aantal keren herhalen om zoveel mogelijk cannabinoïden te extraheren.

​Nu is het tijd om de rijstkoker erbij te pakken. Het is belangrijk dat je niets gebruikt dat vonkjes of vlammen geeft tijdens het proces, omdat de alcohol anders vlam kan vatten. Voordat je de rijstkoker aanzet, moet je er een ventilator bij zetten. Dit is belangrijk want wanneer alcohol verdampt, het niet wegvloeit van het hete oppervlak, maar neerdaalt. En als de alcoholdampen in aanraking komen met het verwarmingselement kan het mengsel exploderen. Vanzelfsprekend moet je deze extractie buiten doen, buiten bereik van dingen die vlam kunnen vatten.

​Als je dit allemaal hebt gedaan, moet je het mengsel in de rijstkoker doen, voordat je die aanzet. De temperatuur van het mengsel moet niet hoger worden dan 120°C. Anders verdampen de cannabinoïden en heeft de olie nauwelijks effect. Dit verhitten is nodig om de alcohol te laten verdampen en de cannabis te laten decarboxyleren. Daardoor blijven alleen de gewenste cannabinoïden over.

Als je klaar bent met het extractieproces, blijft er een zwarte, dikke en bitter smakende olie over, die extreem krachtig is. Dat is de befaamde RSO; Rick Simpson Olie. Je kunt het bewaren in grote injectiespuiten om zeker te zijn van een juiste dosering. Dat is nodig omdat de olie nogal krachtig is. Hier heb je het, de allerbeste RSO. We kunnen niet precies adviseren voor welke aandoeningen RSO een goede behandelmethode is. Maar er zijn veel onofficiële verhalen waaruit blijkt dat er talrijke verschillende toepassingen mogelijk zijn.

GEBRUIKSAANWIJZING EN TOEPASSING VAN RSO

Het kost de gemiddelde persoon gewoonlijk ongeveer 90 dagen om de volledige 60 gram of 60 ml oliebehandeling in te nemen. Rick simpson stelt voor dat mensen beginnen met drie doses per dag, ongeveer de grootte van een halve korrel droge rijst. De patiënt moet deze dosis om de 8 uur, 's ochtends vroeg, en daarna ‘s middags innemen en dan moet de laatste dosis van de dag worden ingenomen, ongeveer een uur voor het slapen gaan.

​Na vier dagen kunnen de meeste mensen hun dosis verhogen door de dosering om de vier dagen te verdubbelen. Door deze eenvoudige procedure te volgen, hebben veel patiënten gemeld dat ze geen high effect hebben ervaren. Maar we hebben allemaal verschillende toleranties, dus sommige zullen hun doseringen sneller kunnen verhogen dan andere.

​Uitgaande van de gemiddelde persoon kan het 3 tot 5 weken duren voordat ze het punt bereikt hebben om  1 gram of 1 ml per dag in te nemen. Zodra ze deze dosering hebben bereikt, kunnen ze doorgaan totdat hun medische problemen onder controle zijn gebracht. Dit betekent dat nadat de patiënt gewend is geraakt aan het gebruik van de olie, elke dosis die ze binnenkrijgen gelijk is aan 8 tot 9 druppels om de 8 uur.Een dosering van ongeveer de grootte van twee korrels rijst is gelijk aan één druppel, dus als de patiënt eenmaal gewend is geraakt aan het gebruik van de olie, dan nemen ze eigenlijk doses in die gelijk zijn aan 16 tot 18 rijstkorrels per dosis.

​​Door deze methode te gebruiken, kan  het lichaam langzaam een tolerantie voor dit medicijn opbouwen en zodra de patiënt gewend raakt aan de oliën effecten, melden de meeste patiënten dat ze het fijn vinden om in te nemen.

WAARSCHUWING BIJ GEBRUIK VAN ANDERE MEDICIJNEN

Wij zijn geen artsen, dus voor vragen over het gebruik van pure wietolie bij gebruik van andere verschillende geneesmiddelen, is het verstandig een arts te raadplegen die het gebruik van medicinale cannabis ondersteunt en hier ervaring mee heeft.

​​Let op, In het begin van de behandeling zal wietolie de bloeddruk verlagen, dus als u momenteel bloeddrukmedicatie gebruikt, is het zeer waarschijnlijk dat u het gebruik ervan niet langer nodig zult hebben. Vaak zullen patiënten proberen hun bloeddrukmedicatie te blijven gebruiken, maar als het samen met de olie wordt ingenomen, kan hun gecombineerde werking de bloeddruk van de patiënt te oncomfortabel maken. Het is een goed idee voor degenen die beginnen met de behandeling, om hun bloeddruk vaak te controleren en vervolgens hun inname van andere bloeddrukmedicijnen te verminderen als de bloeddrukniveaus dalen. In het geval dat een patiënt al last heeft van lage bloeddruk, is het drinken van wat water tijdens de ongemakkelijkheid, tot op zekere hoogte behulpzaam. Degenen die een lage bloeddruk hebben, kunnen in sommige gevallen het nodig vinden om nog kleinere doseringen in te nemen en dienovereenkomstig hun dosering te verhogen.

​Diabetici moeten zich er ook van bewust zijn dat hun insuline behoefte kan verminderen en dat het zelfs zo ver kan afnemen dat ze het gebruik helemaal niet meer nodig hebben. Hetzelfde geldt voor de meeste andere geneesmiddelen.

​Houd er ook rekening mee dat wanneer de olie ingenomen wordt, en er gebruik wordt gemaakt van farmaceutische middelen zoals: steroïden / pijnstillers / morfine dit bijwerkingen geeft wanneer deze worden gemengd. Veel mensen verminderen hun medicijnen met de helft op dag één – dan verminder ze het medicijngebruik nog meer en uiteindelijk stoppen ze dan met het medicijn gebruik gedurende 7 tot 14 dagen - het mengen van de medicijnen met de olie kan ongewenste bijwerkingen veroorzaken - de symptomen en/of bijwerkingen van de medicijnen kunnen worden verergerd. De belangrijkste aandoeningen/medicijnen waarvoor we waarschuwen zijn het hart, de bloeddruk en diabetes. Houdt de niveaus gedurende 3 maanden nauwlettend in de gaten.

INNAME DOSERING

Veel mensen suggereren dat patiënten de dosering onder hun tong moeten innemen.  Hoewel methoden zoals deze de medicinale cannabinoïden in het lichaam van de patiënt kunnen brengen,  geeft deze manier van inname vaak een slechte smaak,  die al geruime tijd in de mond kan blijven hangen. De olie is een dikke vetachtige substantie, dus plaats het gewoon op uw vinger en breng het daarna aan op uw tanden, Drink daarna wat koud water en gebruik uw tong om het van uw tanden te halen en slik dan door. Door deze methode te gebruiken, kan u uw doseringen innemen zonder de olie echt te proeven.  Er zijn ook andere eenvoudigere methoden die kunnen worden gebruikt om de smaak te vermijden.

​De dosering van de patiënt kan op een klein stukje brood worden geplaatst en het brood kan dan worden omgevouwen om de dosering te dekken en vervolgens kan het in de mond van de patiënt worden geplaatst en als een pil met water worden ingeslikt. Een andere goede methode om de smaak te vermijden, is om de dosering tussen twee dunne plakjes fruit, zoals bananen, te plaatsen en deze vervolgens in de mond van de patiënt te plaatsen, zodat deze ook kan worden doorgeslikt.

De beste manier van inname is om de wietolie in vegetarische gelcapsules te plaatsen en ze rectaal in te brengen of oraal in te nemen. Zo wordt de psychoactiviteit van de THC verminderd. Kies voor de vegatarische gelcapsules, omdat deze zonder gelatine worden geproduceerd en deze goed worden opgenomen in de maag. Er bestaan ook hand capsulemachines, waarbij je meerdere capsules van 500mg per keer kunt maken. Bewaar deze capsules daarna in een donkere glazen pot.  Deze capsules kunnen rectaal of oraal ingenomen worden.

Maar voor degenen die lijden aan maag- of leverkanker, etc. is het beter om de olie via de mond in te nemen. Als u zetpillen wilt gebruiken om uw medische problemen te behandelen, moeten de zetpillen dezelfde hoeveelheid olie bevatten, die u normaal gesproken via de mond zou inslikken.

Wanneer mensen de olie innemen, zien wij graag dat ze in hun comfortzone blijven, maar de waarheid is dat hoe sneller je de olie inneemt, hoe meer kans je hebt om te overleven, als je lijdt aan een ernstige aandoening zoals kanker.

ONDERHOUD DOSERINGEN
Aan het einde van de behandeling blijven de meeste mensen de olie innemen, maar in een veel lagere doseringen. Ongeveer 1 tot 2 gram per maand zou een goede onderhoudsdosis zijn, slechts een druppel of twee 's nachts voor het naar bed gaan is alles wat in het algemeen nodig is om een ​​goede gezondheid te behouden.

BIJWERKINGEN

De meest voorkomende bijwerking van dit medicijn zijn slaperigheid, die een zeer belangrijke rol speelt in het genezingsproces. Meestal, binnen een uur na het innemen, raad ik je aan om te gaan liggen en ontspannen. Probeer de slaperige effecten van de olie niet tegen te gaan, ga comfortabel  liggen of zitten, en sta toe dat de olie je de rust en ontspanning geeft die je nodig hebt om goed te genezen. De effecten van de olie kunnen ervoor zorgen dat je gedachten wat ronddwalen en patiënten zullen vaak wat onvast op hun voeten staan ​​als ze dit medicijn gaan gebruiken. Maar zodra  de patiënt zijn tolerantie opbouwt, zullen deze effecten snel afnemen. Meestal binnen 3 tot 4 weken, verdwijnt de vermoeidheid overdag geassocieerd met deze behandeling nadat de patiënt de dosis heeft ingenomen, maar de patiënt blijft 's nachts heel goed slapen.

Patiënten mogen hun auto’s niet zelf besturen, totdat ze meer gewend raken aan de oliën effecten, waarna ze dan weer veilig kunnen rijden. Als u eenmaal gewend bent aan de oliën effecten, heeft dit geen nadelige invloed op uw rijvaardigheid, omdat deze olie, in tegenstelling tot alcohol en veel geneesmiddelen, uw motoriek niet schaadt.

DOSERING INSTRUCTIES VOOR BESCHADIGING DOOR CHEMOTHERAPIE EN BESTRALING

De schade die dergelijke behandelingen kunnen veroorzaken, heeft een blijvend effect en mensen die de gevolgen van dergelijke behandelingen hebben geleden, zijn het moeilijkst te genezen. Maar zelfs degenen die al deze verschrikkelijke schade aan hun lichaam hebben opgelopen, hebben nog steeds een goede kans om volledig te herstellen. Neem zo snel mogelijk 180 gram of 180 ml hoogwaardige olie in, dit geeft de beste kans om te overleven.

De extra 120 gram of 120 ml die wordt  geadviseerd om in te nemen, is nodig om alle schade die deze vreselijke behandelingen hebben achtergelaten in het lichaam van de patiënt ongedaan te maken. Als de patiënt eenmaal gewend is geraakt aan het gebruik van de olië, mogen ze geen problemen krijgen met het binnen vijf tot zes maanden innemen van 180 gram of 180 ml.

BEHANDELING VAN HUIDKANKER
Als je een kleine hoeveelheid goed geproduceerde olie gebruikt, zal het zeker werken om huidkanker effectief te behandelen. 4-5 gram is voldoende om de taak te volbrengen. Gebruik olies die een THC-gehalte van 20% of meer hebben.

Breng de olie aan op de huidkanker en bedek het met een verband, vervang het verband en de olie om de 3 of 4 dagen. Zet de behandeling voort totdat de kanker verdwenen is. Blijf het gebied dan nog ongeveer twee weken behandelen, want dit zal alle overige kankercellen elimineren.

Deze olie kan ook toegepast worden op een derde graad brandwond, de brandwond geneest pijnloos in een zeer korte tijd en laat geen littekens na. Als je goed geproduceerde olie tot je beschikking hebt, zul je waarschijnlijk merken dat het de meest effectieve medicatie is om een ​​medische aandoening te behandelen.

BEHANDELING VOOR UW HOND OF VAN KAT

Het is een bekend feit dat honden een veel snellere stofwisseling hebben dan mensen. In veel gevallen genezen honden zo snel, dat je het bijna kunt zien gebeuren. Meestal hebben honden slechts een paar gram van deze olie nodig om zich van de ziektes te ontdoen. Start de behandeling met twee druppels per dag, één keer 's ochtends en één keer' s avonds en dan de hoeveelheid die de hond elke vier dagen slikt iets verhogen totdat de hond is genezen. Wat betreft de externe behandeling van de hond, breng de olie aan en bedek het met een verband. Breng om de drie dagen meer olie aan en vervang het verband.

Honden vinden het heerlijk om de olie te nemen, maar vaak kunnen katten enigszins onverschillig zijn, dus probeer een kleine hoeveelheid olie met het voedsel te mengen. Dieren genezen heel snel in vergelijking met mensen en aangezien de olie geen gevaar oplevert, hoef u zich geen zorgen te maken dat de olie schadelijk is voor uw kat. Geef de kat twee doseringen per dag, twaalf uur uit elkaar. Geef je kat een halve druppel per dosering, verhoog de dosering na 4 dagen tot een druppel per dosering. Het dier zal slaperig zijn, maar geen zorgen want dit is de normale bijwerking van de olie. Het kost gewoonlijk slechts een kleine hoeveelheid olie om een ​​kat te genezen en als het dier eenmaal een of twee gram heeft ingeslikt, zal je een heel dramatische verbetering in de algehele gezondheid.

ANDERE NATUURLIJKE DINGEN DIE JE KUNT DOEN OF GEBRUIKEN DIE ZOUDEN KUNNEN HELPEN

Verander het eetpatroon. Probeer zo veel mogelijk weg te blijven van dierlijke eiwitten, omdat dierlijke eiwitten de groei van kankercellen kunnen bevorderen. Koop een sapcentrifuge machine en begin zoveel mogelijk rauwe groentes en fruit te eten, want plantaardige eiwitten bestrijden de groei van kanker. Stop met het gebruik van suiker en vervang het gebruik door natuurlijke zoetstoffen zoals rauwe honing.

Haal de PH waarde van de patiënt zo snel mogelijk omhoog, want kanker houdt van een zure omgeving en wanneer je de PH van het lichaam verhoogt, maakt het heel moeilijk voor kankercellen om te overleven, of om zich naar andere delen van het lichaam te verspreiden. Er zijn veel eenvoudige dingen die een patiënt zullen helpen.  Citroensap, watermeloen en zelfs zuiveringszout, wanneer gemengd met water kan de PH waarde van een patiënt behoorlijk snel  verhogen.

Begin ook elke dag met het eten van de zaden van twee of drie appels, dit geeft je een goede dagelijkse dosis B17, ook wel laetrile genoemd. B17 op zich heeft een behoorlijk goede staat van dienst in de behandeling van kanker en er zijn andere natuurlijke dingen, zoals tarwegras waarvan je misschien ook voordeel kunt verwachten.

Foto